Prince tribute en zaterdagmiddag live tijdens Agrarische Dagen 2018

Prin6 (Prince tribute) tijdens jubileum AD.

De vrijdagavond van de jubileumeditie van de Agrarische Dagen is uitgeroepen tot tribute avond. Op 21 september zal de 11 koppige band Prin6 onder leiding van Prince Faar (the Dutch Prince) een ode brengen aan Prince. Reken op  een super funky band met een strakke blazerssectie. Stilstaan is geen optie.

Singer-Songwriters, rap, blues & luisterpop.

Een middag bomvol lekkere muziek op de altijd gezellige zaterdag van de Agrarische Dagen.

Yorick van NordenDe landelijk bekende singer-songwriter Yorick van Norden opent de middag en zal zijn nieuwe album “Jester” komen presenteren.

Raptiel

 

 

Als tweede act zal rapper Martijn Werkhoven beter bekend als “Raptiel” zijn nieuwste project “Tijd over” laten horen.

MURK Bandfoto

 

 

Hierna komt Murk. De band van singer-songwriter Murk Aukema. Zij spelen prachtige popliedjes met country en folk invloeden. In 2017 is het eerste officiële album “Listen” uitgekomen.

APK blues station

 

Als vierde treedt voor u op de APK Blues Station. Zij brengen lekkere up-tempo nummers en soms een heerlijke slow blues. Het repertoire gaat van Jimmy Reed tot Buddy Guy, van vergeten klassiekers tot bekende blues en rock hits en daarnaast een aantal eigen nummers. Deze middag doet toetsenist Henk Mulder mee als gastmuzikant.

B-sik

 

Het Harlinger B-sik is de afsluiter en vertolkt op een akoestische manier bekende hits van de sixties tot nu. Van Waterboys en Neil Young tot hedendaagse pop van Ed Sheeran en James Blunt.


Programma

Vrijdag 21 september (Update: In verband met het verwachte slechte weer speelt Prin6 in Grandcafé de Doelen op de Breedeplaats.) (Mollema Music World podium Voorstraat/Raadhuisplein)
21.30 – 00.30     Prin6 (Prince tribute)

PRIN6

 

Zaterdag 22 september (Mollema Music World podium Voorstraat/Raadhuisplein)
12.00 – 12.30    Yorick van Norden (Singer-songwriter) albumpresentatie.
12.45 – 13.00    Raptiel (presentatie project “Tijd over”)
13.15 – 14.15    Murk (Country & folk pop)
14.30 – 15.30    APK Blues Station
16.00 – 17.00    B-sik (Luisterpop)