Korting op Nina Simone (a)live in Theater de Koornbeurs.

Muziekliefhebbers opgelet! Bij aankoop van een CD of LP bij Mollema Music World krijgt u 2,50 euro korting* op een theaterkaartje voor Nina Simone (A)live in Theater de Koornbeurs op vrijdag 30 oktober. Een ontroerend eerbetoon aan de legendarisch jazzmuzikante en activiste Nina Simone met o.a. Sabrina Starke en Hans Dagelet.

In Nina Simone (A)live vertellen, zingen en spelen 7 performers over haar leven. Het theaterconcert is geïnspireerd op haar beroemde comeback-optreden op het jazzfestival van Montreux in 1976, een opzienbarend concert waar zij het publiek met een schokkende openhartigheid vertelde over haar leven, haar muziek, haar strijd en haar liefdes.
Met een vleugel, twee draaitafels en een sampler brengen de 7 performers de legende opnieuw tot leven.

Nina Simone (A)Live is een voorstelling van: Sabrina Starke, Hans Dagelet, Alvin Lewis, Jermain van der Bogt (Wudstik), dj LoveSupreme, Aisa Winter en Liesbeth Peroti Regie Marjorie Boston, Maarten van Hinte

*Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.
*Deze korting is alleen geldig op vertoon van een kassabon van Mollema Music World van de aankoop van een CD of LP ter waarde van minimaal tien euro.

Klik hier voor meer informatie en kaarten.