Vinyl Black Friday & de Platenbon is terug.

Vrijdag 25 november 2016 is het Black Friday in platenland. Die dag zijn er weer een aantal exclusieve uitgaves van het zwarte goud verkrijgbaar in uw eigen platenzaak. In het kielzog van de toenemende populariteit van vinyl komt die dag ook de oude vertrouwde Platenbon terug.

Nederland kent geen Thanksgiving maar de uit Amerika overgewaaide term Black Friday wordt hier gebruikt door de Record Store Day organisatie. In het kader van “Every Day Is Record Store Day-exclusives, the Black Friday edition” wordt er weer mooi en gelimiteerd vinyl uitgebracht. Deze uitgaven zijn alleen verkrijgbaar is in zelfstandige platenzaken zoals Mollema Music World in Franeker.

Bekijk hier de gelimiteerde releases.

Veel mensen zullen zich nog de platenbon herinneren. Door de opkomst van nieuwe geluidsdragers zoals cd, dvd & cd-rom is de naam Platenbon in de loop der jaren vervangen door Cd & dvd bon en nog later Entertainmentcard.
De verkoop van Langspeelplaten is echter bezig aan een onstuitbare opmars. Een goed moment om de Platen cadeaubon opnieuw uit te brengen. Natuurlijk is deze bon ook in te wisselen voor alle andere producten in het assortiment van Mollema Music World