Live muziek op het Mollema Music World podium tijdens Agrarische Dagen 2017

Na een zeer succesvolle eerste editie van Sterren van Franeker in 2016 is het nu tijd voor een vervolg. Op vrijdagavond 22 september kunt u opnieuw genieten van een avondvullend muzikaal spektakel op het Raadhuisplein-podium. Op 23 september zorgen vier fantastische bands op ditzelfde podium voor een muzikale omlijsting van de altijd beregezellige zaterdagmiddag van de AD.

Sterren van Franeker

Oude bekenden en nieuwe gasten zingen de sterren van de hemel en vaste blazerssectie “Franky Horns” vormt samen met coverband “Groovin’ Molly” de begeleidingsband.

Rockin’ Ronnie, rapper Raptiel en zingende brandweerman André deden vorig jaar mee en zingen ook dit jaar weer bekende hits.
Nieuwe sterren zijn o.a. Meindert en Liudger van duo “Small Change”, singer songwriter Esmée,  zangeres Tjarda van de band “Admin”, zangeressen Inge en Siemie en hardrocker Omar.
En dan hebben we nog niet eens alle sterren genoemd.

Een hok vol Sterren

Het wordt een feest der herkenning voor iedereen. Van Soul tot Rock, van Fries tot Nederlandstalig en van Reggae tot Rap. Alle stijlen komen voorbij. Mis het niet!

Ananazz (De sappigste band van Friesland)

De muziek vanaf het Raadhuispleinpodium tijdens de drukbezochte zaterdagmiddag van de Agrarische dagen zorgt altijd voor veel gezelligheid en sfeer in het centrum van Franeker.

De middag wordt om 13.00 uur geopend met eigenzinnige Nederpop van Guggenheimer. Hierna volgt en bijzonder project. Namelijk Gerard & Grace. Predikant Gerard Rinsma zingt vol overtuiging zijn in het Fries vertaalde top 2000 nummers en wordt daarbij begeleid door Rockband Grace.

Guggenheimer
Guggenheimer
Gerard en Grace
Gerard en Grace

Voor een swingende afsluiting kunt u genieten van de zomerse klanken van “Soundboxx” en “Ananazz”. Vanuit muziekschool band-coaching is Soundboxx ontstaan met een bezetting van veel jong talent. Afsluiter Ananazz is het Friejam workshop orkest en tevens sappigste band van Friesland.
Beide zijn samengesteld door oud Franeker en Atrium muziekdocent Kees Romers uit Sneek.

Ananazz
Ananazz
Soundboxx
Soundboxx

Vrijdag 22 september (Mollema Music World podium Voorstraat/Raadhuisplein)
21.30 – 00.30     Sterren van Franeker begeleid door coverband Groovin’ Molly

Zaterdag 23 september (Mollema Music World podium Voorstraat/Raadhuisplein)
13.00 – 14.00    Guggenheimer (Nederpop)
14.00 – 15.00    Gerard & Grace (Top 2000 nummers in het Fries)
15.00 – 16.00    Soundboxx (van jazz tot soul)
16.00 – 17.00    Ananazz (De sappigste band van Friesland)