Koningsdag 2015 poppodium bij Mollema Music World

Op maandag 27 april 2015 viert Franeker Koningsdag.

Traditiegetrouw staat er een poppodium op de hoek van het Raadhuisplein en de Voorstraat waarop jonge bands een kans wordt geboden om zich te presenteren aan het publiek.

De programmering en techniek voor dit podium wordt verzorgd door muziekwinkel Mollema Music World in samenwerking met Oranjecomité de Mandarijn.

Dit jaar kunt u weer genieten van 3 bands uit Franeker en omgeving.

Across The Line FranekerDe middag wordt geopend door “Across the line” Deze Franeker Rock coverband bestaat sinds 2012 en de bezetting is Arjen Lap: drums, Arjen Rodenhuis: solo gitaar, Dannee Reitsma: zang en Joeri Wassenaar: slaggitaar / bas. Recent is toetseniste Caroline bij de band gekomen. Inspiratiebronnen zijn o.a. Guns ’n Roses en AC/DC.

Tweede band is “Flat Tire” met als thuisbasis Witmarsum en omgeving. Zanger gitarist Vlad Petrachuck speelt in meerdere bands (waaronder een Beatles Tribute band) en is gitaarspecialist bij Mollema Music World. De overige bandleden zijn op gitaar: Marco Soolsma, drums: Roeland Damsma en basgitaar: Elias Abdo.

Afsluiter is de feestelijke en energieke coverband “Lost Frisian”
Onder aanvoering van 2 fantastische zangeressen speelt deze zevenkoppige band de bekendste hits van de jaren 70 tot nu. Lost Frisian staat bekend om zijn strakke optredens en verzorgt indien nodig een avondvullend programma. Waar de band ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af!

Programma
13:00 – 14:00     Across the line
14:15 – 15:15     Flat Tire
15:30 – 17:00     Lost Frisian