Kings of Leon-single is Every Day Is Record Store Day-release bij Mollema Music World

De nieuwe single, Waste A Moment, van Kings Of Leon is de tweede Every Day Is Record Store Day release en exclusief verkrijgbaar bij o.a. Mollema Music World. De gelimiteerde EP wordt geperst op transparant (clear) vinyl.

Op vrijdag 14 oktober 2016 verschijnt de nieuwe single Waste A Moment van Kings of Leon op 10” clear vinyl. Het is daarmee de tweede Every Day Is Record Store Day-release. Dit initiatief van Stichting Record Store Day is bedoeld om muziekliefhebbers meer betrokken te laten zijn bij de platenwinkel in de buurt. De 10″ verschijnt in een beperkte oplage en is alleen verkrijgbaar bij de onafhankelijke platenzaak.

Op de B-kant van de single is de track Muchacho te vinden, een eerbetoon aan Brett Kilroe, die onlangs op jonge leeftijd overleed. Killroe ontwierp nagenoeg al het artwork van de band, inclusief de albumhoezen. Het ontwerp van deze 10″ was Brett’s laatste bijdrage voor zijn dood in mei dit jaar. Waste A Moment is de eerste single van het zevende King of Leon-album Walls.

De eerste Every Day Is Record Store Day-release, de single Do I Ever van Kensington, verscheen eind september.