Griet Wiersma in Mariakerk Boer

Griet Wiersma in Mariakerk Boer

Op vrijdag 22 mei treedt Griet Wiersma op in de Mariakerk in Boer. Dit optreden wordt georganiseerd een week voorafgaand aan de Merke in Dongjum. Het doel is om de twee dorpen dichter bij elkaar te brengen en om ook de oudere inwoners van Boer en Dongjum meer bij de Merke te betrekken.

Zangeres Griet Wiersma timmert al bijna 30 jaar aan de weg. Ze stond lang op nummer 1 in de Friese hitlijst met de mooie ballade “Frysk Hynder”. Inmiddels heeft ze 5 albums op haar naam staan.

Ze werkt vaak samen met bekende Friese artiesten (Teake van der Meer, Gurbe Douwstra, Piter Wilkens en Syb van der Ploeg) en is één van de organisatoren van het Frysk Sjongers Gala.

Bij solo-optredens brengt Griet een leuke mengeling van Fries- Nederlands- en Engelstalige nummers. Een dansbaar repertoire met een hoog meezing gehalte.

Overal waar men van gezelligheid houdt, kan Griet Wiersma voor de juiste sfeer zorgen.

U kunt kaarten reserveren door een mail te sturen naar mariakerkboer8809@hotmail.com of door te bellen naar 06-22406538. De entree is €10,-. De voorstelling begint om 20.30u en de kerk is open vanaf 20.00u.