Fender Namm 2015 nieuws

De Namm show in Amerika is in volle gang en bekende merken zoals Fender introduceren hier hun nieuwe producten en modellen. Wat komt eraan? Wij lichten alvast een tipje van de sluier op. Fender gaat terug naar de roots en zal het aantal series gaan inkrimpen.

Fender limited edition Sandblasted gitaren

Nieuw en waarschijnlijk de laatste Fender American Special varianten zijn de prachtige limited edition Sandblasted modellen.
Deze met Ash body uitgevoerde Stratocaster en Telecaster modellen hebben een geweldige uitstraling door een zeer ongewone behandeling. Na een transparante (Sapphire Blue of Crimson Red) afwerking wordt het hout letterlijk gezandstraald waardoor een prachtig spel van groeven zichtbaar wordt. Deze groeven worden met zwart vulmiddel geëgaliseerd en daarna afgelakt. Deze afwerking is niet eerder toegepast op Fender gitaren en maakt bovendien iedere gitaar uniek.
het geheel wordt afgemaakt met een zwarte slagplaat, American standard “single-coil” elementen en een “no-load” toonregeling voor de Stratocaster en een “Greasebucket” toon circuit voor de Telecaster modellen.


Fender Ball Glove gitaarriemen

De essentie van rock ‘n’ roll en het draagcomfort van een versleten favoriete leren handschoen komen terug in de Fender Ball Glove gitaarriemen. Deze 6cm (2.5 “) brede lederen banden zijn duurzaam met een vintage uitstraling en tonen geweldig op het podium.
Fender Ball Glove guitar straps
Uitgevoerd in echt honkbalhandschoen leer (zwart of bruin) met contrasterende stevige stiksels, een zachte suède achterkant, verstelbare lengte van 1 tot 1.33 meter en een reliëf Fenderlogo.


Fender Jacknife Wood Acoustic Guitar Stand

De nieuwe elegante Fender standaard voor akoestische (bas)gitaar of is vervaardigd uit massief hardhout. De gepolsterde oppervlakken zijn veilig voor alle soorten afwerkingen en door het compacte ontwerp klapt het statief zover in elkaar dat het gemakkelijk samen met de gitaar in een draagtas of koffer past.
Fender Jacknife Wood Acoustic Guitar Stands
Verkrijgbaar in zwart, kersen of naturel gebeitste afwerking is de Fender Jacknife Wood Acoustic Guitar Stand het perfecte accessoire voor thuis of in de studio.